Finn butikk

Finn nærmeste din butikk!

Grillet chorizo med eplesaus

  • Middels
  • 30 min
  • 4 pers

Ingredienser

  • 8 stk chorizo
  • 800 g poteter, vasket, delt i båter, blandes med
  • 4 ss olivenolje, salt og 1 ss finhakket timian
  • 1 pk Grøstad tørrsaltet bacon
  • 2 stk epler
  • -
  • Saus:
  • 2 stk epler, skrelt og revne på rivjern
  • 2 skiver skorpefri loff
  • 1,5 dl appelsinjuice
  • 1 ss Dijonsennep
  • 1 ts currypulver
  • 1 ts limesaft
  • Salt og nykværnet hvit pepper

Fremgangsmåte

  1. Potetbåtene stekes ved 220 °C i langpanne, og pølsene grilles.
  2. Saus: dynk loffen med 1 dl av juicen. Visp skivene i stykker i en bolle. Bland i epler, sennep, curry og limesaft. Spe eventuelt med mer juice, men sausen må være tykk.
  3. Serveres med grillede eplebåter, stekt bacon og potetsalat

Last ned vår brosjyre for grill oppskrifter