Finn butikk

Finn nærmeste din butikk!

Grillspidd med pølser, boller og bacon

  • Enkel
  • 30 min
  • 4 pers

Ingredienser

  • 2 stk provencepølse, deles i tre
  • 2 stk fransk landpølse, deles i tre
  • 8 stk spanske tapasboller
  • 8 stk greske tapasboller
  • 12 skiver bacon, rulles rundt pølsene
  • 1 rød paprika, delt i 8 båter
  • 8 stk cherrytomater
  • 1/2 dl grillolje eller annen god marinade

Fremgangsmåte

  1. Tre alle ingredienser vekselvis på 4 spidd. Pensle med grillolje eller marinade. Stekes i 8-10 minutter. Vend noen ganger under grillingen.
  2. Tilbehør på grillen: Grillede auberginer i skiver. Grillede sjalottløk.

Last ned vår brosjyre for grill oppskrifter