Finn butikk

Finn nærmeste din butikk!

GRØSTADBURGER MED BRIE OG SYLTET RØDLØK

  • Enkel
  • min
  • 4 pers

Ingredienser

  • 4 stk GRØSTAD burgere
  • 4 stk hamburgerbrød - finnes gluten og melkefri
  • 1 pk salatblanding
  • 1 stk eple i skiver
  • 4 skiver brie
  • 1 dl remulade
  • 1 ts karripulver
  • 0,5 dl eplesidereddik
  • 1 dlø sukker
  • 1,5 dl vann
  • 2 stk rødløk

Fremgangsmåte

  1. Skjær løken i ringer, og bland eplesidereddik, sukker og vann i en kjele, og gi det et oppkok.
    Ha i rødløken, la det kjøles ned og stå over natten.
  2. Rør karripulver inn i remuladen.
  3. Varm burgeren i stekeovnen på 200 grader i ca 15 min. Stekes evnt på grillen.
  4. Varm brødene i ovnen eller på grillen, fyll de med salat, karriremulade, epleskiver.
    Legg på burgeren som toppes med en skive brie og syltet rødløk