Finn butikk

Finn nærmeste din butikk!

Svin indrefilet med syltet gresskar

  • Avansert
  • 30 min

Ingredienser

  • Ca 200 g svin indrefilet, renskåret, midtstykke
  • 160 g syltet gresskar, hjemmelaget eller kjøpt ferdig i butikk
  • 2 ss rød pepper
  • 1 dl valnøtteolje
  • Noen dråper balsamicokrem
  • 1 ss usaltet smør
  • salt og nykværnet hvit pepper

Fremgangsmåte

  1. Svinefileten brunes lett i smør og gjennomstekes nesten ved 200 °C i 8-10 minutter i stekeovn.
    Saltes og pepres.
  2. Syltet gresskar skjæres i tynne skiver og legges på tallerken.
  3. Kjøttet skjæres i tynne skiver, litt på skrå, og legges på gresskarskivene.
    Rød pepper blandes med oljen og kjøres litt med stavmixeren. Helles over kjøttet og legg noen dråper med balsamicokrem ved siden av.

Last ned vår brosjyre for svinefilet oppskrifter