Finn butikk

Finn nærmeste din butikk!

Türinger bratwurst med sauerkraut og potetsalat

  • Middels
  • 30 min
  • 4 pers

Ingredienser

  • 4 stk Bratwurst fra Grøstad
  • -
  • Sauerkraut:
  • 480 g sauerkraut fra boks skylles godt i kaldt vann
  • 120 g bacon kuttet i terninger
  • 2 dl kraftig hvitvin
  • 3 dl vann
  • 6 stk enebær
  • 1/2 ts salt
  • -
  • Potetsalat:
  • 12 store mandelpoteter (kokt med skall), skrelt og kuttet i skiver, has i en bolle
  • -
  • Marinade:
  • 4 stk sjalottløk, skrelt og kuttet i skiver
  • 2 ss hvitvinseddik
  • 4 ss nøytral olje
  • 1 ts farin
  • 1 ts salt
  • 1/2 ts nykværnet hvit pepper
  • 1 dl lys buljong eller vann
  • 2 ss finkuttet gressløk

Fremgangsmåte

  1. Sauerkrauten has i en kjele, tilsett hvitvin, vann, enebær og salt. La det småkoke under lokk i ca. 40 minutter. Baconterningene sprøstekes i panne og has i.
  2. Alle marinade-ingrediensene (ikke gressløk) has i en kjele og kokes opp, helles varm over potetene.
    Avkjøl og tilsett gressløken.

Last ned vår brosjyre for pølse oppskrifter